Mieskuoro Sirkat

Laulutilaukset

Kuoron päätuote on laulu. Halutessasi mieskuorolaulua firmasi juhliin, näyttelyihin, avajaisiin, perhejuhliin tai merkkipäiville, voit ottaa yhteyden: keikkamanageri Jari Rantamäki (puh. 050 3761188 / manager[Ö]sirkat.fi).

Tilauksia vastaanottavat myös pienyhtyeemme:

Hinnasto

Kvartetin (tai vahvistetun kvartetin) esiintyminen lähiseudulla maksaa 300 € riippuen hieman tilauksesta. Koko kuoron esiintymisestä neuvottelemme tapauskohtaisesti ja solmimme siitä kirjallisen sopimuksen. Tilaus on tehtävä ajoissa, jotta ehdimme valmistautua, harjoitella ja sovittaa esiintymisen toimintakalenteriimme.

Tilauksesta on ehdottomasti selvittävä tilaisuuden sisältö ja aikataulu, laulutoiveet, tilaajan yhteystiedot ja laskutusosoite.

Äänitetilaukset

Kissankello Gloria Riemun ääni helähtää Saunadirektiivi Ne laulua kummaa kaikaa

Sirkoilla on myös myytävänä viittä äänitettä: Lassi Utsjoen sävellyskokoelma "Kissankello" vuodelta 1993, "Gloria" vuodelta 1998, joululevy "Riemun ääni helähtää" vuodelta 2001, "Saunadirektiivi" vuodelta 2003 sekä "Ne laulua kummaa kaikaa vuodelta 2012.

Äänitteet maksavat vain 5 €/kpl, paitsi "Ne laulua kummaa kaikaa" 10 €. Supertarjouksena koko setti vain 15 €. Napsauttamalla levyn kantta saat lisätietoa levystä.

Joululevyltä voit kuunnella ääninäytteet Tule Rakkaus Ihmisrintaan sekä Muistojen Joulu.

Posti- ja toimituskulut ovat kotimaassa viisi euroa (5 €), tilauksen suuruudesta riippumatta (ulkomaille 10 €).

Osoita tilaukset sähköpostitse kenelle tahansa sirkalle. Äänitteitä myydään myös konserteissamme.

Grafiikkatilaukset

Nyt on saatavana myös 110-vuotisjuhlagrafiikkateos, joka on Tuomas Hallivuon tekemä "SIRKAN KANSSA WAHLGRENILLA". Teoksen erikoistarjoushinta kehystettynä on 200 €.

Viimeksi päivitetty 18.8.2019